Over ons

Als dakdekkersbedrijf hebben wij ruim 45 jaar ervaring met allerlei soorten dakbedekking. Of het nu gaat om kleine opdrachten of grote projecten, een architect of particulier, wij bieden vakmanschap en leveren kwaliteit.

We kennen alle mogelijke soorten dakbedekkingen van binnen en buiten en weten dan ook precies wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van deze producten. Zo kunnen wij u het beste advies geven voor uw situatie.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven Vebidak. Hiermee hebben wij toegang tot de meest recente informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in onze adviezen en diensten. Belangrijk voor u als klant is dat door dit lidmaatschap u meer zekerheid wordt geboden bij eventuele geschillen.

Wij vinden het milieu belangrijk en dragen graag bij aan duurzaam bouwen door onze kennis en ervaring op het gebied van groene daken en zonnecollectoren. Wilt u meer informatie hierover bekijk dan de pagina soorten dakbedekking.

Finkenflügel Dakbedekkingen B.V. heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het beschikt daarom dan ook over het VCA* certificaat en het BRL 4702 certificaat. Beide certificaten worden wekelijks getoetst op naleving door het SGS- Intron instituut. Bij het laatste certificaat wordt nadrukkelijk de kwaliteit gecontroleerd.

Onze geschiedenis

Ons dakdekkersbedrijf werd in 1987 opgericht door Theo Finkenflügel. In 1991 voegde zoon Werner zich ook bij het bedrijf. Allereerst op de werkvloer in loondienst en in 1997 bij de directie van het bedrijf. Sinds 2013 heeft Werner Finkenflügel het roer volledig overgenomen.

Voor 1987 was oprichter Theo Finkenflügel al meer dan 20 jaar werkzaam in de dakbedekkingsbranche. Met recht kunnen we zeggen dat het bedrijf kan bouwen op meer dan 45 jaar ervaring.

De groei bracht met zich mee dat het bedrijf zich in 1995 vestigde op het industrieterrein aan de Heijmanswetering in Alphen aan den Rijn. In 1998 was wederom uitbreiding nodig, ditmaal binnen het huidige pand.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak contact