Vakantie

By | Geen categorie | No Comments

Vanaf maandag 30-07-2018 t/m 19-08-2018 genieten wij van onze welverdiende vakantie.
Op maandag 20 augustus zijn we weer bereikbaar.

Wij wensen u een fijne zomer.
Hartelijke groeten,
Finkenflügel Dakbedekkingen

Fijne feestdagen!

By | Geen categorie | No Comments

::: Fijne feestdagen :::

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2018! Wij kijken terug op een jaar hard werken door ons gehele team. En zijn trots op alle mooie behaalde resultaten. Vanaf vrijdag 22 december genieten wij 2 weken van onze vakantie. Om in 2018 weer vol frisse moed voor jullie klaar te staan!
Finkenflügel Dakbedekkingen

herfst

Herfst

By | Geen categorie | No Comments

Een prachtig jaargetijde met al die kleurrijke bladeren die er nu te zien zijn. Maar wist u dat die vallende bladeren funest kunnen zijn voor uw dak?!
De nummer 1 veroorzaker van verstoppingen, die dus kunnen leiden tot lekkage, zijn die vallende bladeren. Het is dus zeker noodzakelijk om met enige regelmaat uw dak te controleren en bladvrij te maken. Bent u niet in staat om dit zelfstandig uit te voeren neem dan contact met ons op. En laat het reinigen aan ons over.

 

Vakantie!

By | Geen categorie | No Comments

Ook wij tellen langzaam af…

Wij gaan van 24-07 t/m 11-8 genieten van onze vakantie. Deze periode zijn wij gesloten. Tot die tijd zijn wij op kantoor bereikbaar op tel nr 0172-432842.
Bij noodgevallen zijn we ook in de vakantie per email bereikbaar op: info@finkenflugel.nl

Alle medewerkers van Finkenflügel Dakbedekkingen wensen jullie een fijne vakantie.

Op zoek naar nieuw talent

By | Geen categorie | No Comments

Kom jij ons team versterken? Of ken je iemand die een uitdagende carrière aan wil gaan met goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor scholing. Wij werken alleen met de beste materialen en streven naar perfectie. Bezorg jij ons de juiste kandidaat, dan ontvang jij die € 250,00 als beloning!

Groendaken voor een betere leefomgeving

By | Geen categorie | No Comments

Amsterdam gaat investeren in groene daken. De gemeente stelt sinds deze maand subsidie beschikbaar voor de aanleg van groene gevels of daken in de gehele stad. De subsidieregeling is bedoeld voor huiseigenaren, VvE’s, scholen, ondernemers en woningcorporaties. “Met meer groen verhogen we de leefbaarheid en het comfort in de stad, bovendien wordt hiermee de biodiversiteit in de stad versterkt”, aldus wethouder Abdeluheb Choho. Finkenflugel Dakbedekkingen heeft inmiddels veel ervaring met groendaken. In samenwerking met vaste groenleveranciers maken wij voor u de beste groendaken voor een beter leefklimaat en een mooi resultaat.

 

Fijne feestdagen

By | Geen categorie | No Comments

Het is maar een klein stapje is van 2015 naar 2016, maar wel met 365 spiksplinter nieuwe dagen om te genieten van alle mooie dingen! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Ook in 2016 staan wij voor u klaar.

Het belang van sponsoring

By | Geen categorie | No Comments

Finkenflugel Dakbedekkingen is ook een maatschappelijk betrokken bedrijf.

Erg betrokken bij landelijke ontwikkelingen, maar bovenal regionaal zeer betrokken. Vanuit onze betrokkenheid, en onze persoonlijke interesses op sportgebied, hebben wij de keuze gemaakt om diverse regionale sportclubs te sponsoren.
Onze filosofie is dat de jeugd de toekomst heeft. Door middel van deel te nemen aan een goede sportclub in je woonplaats, leer je al op jonge leeftijd om te gaan met verschillende mensen in onze maatschappij. Wij vinden het goed om kennis te maken met team spirit, elkaar helpen en leren omgaan met verschillende denkwijzen.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Wij zijn trots op deze sponsoring en wij beseffen ons dat sportclubs tegenwoordig deze sponsoring van bedrijven hard nodig hebben.

Sporten is goed voor je. Het zorgt voor een fit lichaam, een opgeruimd hoofd en een opgewekte persoonlijkheid. Daar ben jij mee gebaat, daar is de maatschappij mee gebaat en dus ook het bedrijfsleven.

Vandaar dat wij doorgaan met onze ondersteuning aan deze clubs.