Skip to main content

Onderhoud dak

Door het dak van uw woning periodiek te onderhouden wordt de kans op eventuele schades en vervolgschades aanzienlijk verminderd. Zo verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u dakreparaties. Ook een beginnende lekkage kan tijdig opgespoord en verholpen worden.

Het komt regelmatig voor dat de hemelwaterafvoeren verstopt zitten door bladeren, vuil, flessen, tennisballen of zelfs door dode vogels. Dit alles kan zelfs tot instortingsgevaar van het dak leiden.

Door middel van een onderhoudscontract kunnen wij u deze zorgen uit handen nemen. De frequentie van een onderhoudscontract is afhankelijk van diverse factoren. Meestal is één keer per jaar al voldoende om de levensduur van de dakbedekking te optimaliseren.

Het dak wordt door onze vakmensen grondig geïnspecteerd op eventuele gebreken en het vuil op het dak wordt verwijderd en afgevoerd. Uiteraard wordt er na afloop een rapportage aan u overhandigd over de staat van het betreffende dak.

Wilt u weten of een onderhoudscontract voor u interessant is, bel dan 0172 432842 of vul ons contactformulier in. Onze adviseurs staan voor u klaar om u vrijblijvend een advies te geven.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak contact