Skip to main content

Dakdekker

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Alphen aan den Rijn? Dakdekkersbedrijf Finkenflügel B.V. heeft ruim 45 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking. Wilt u een nieuw dak, een bestaand dak renoveren of is uw dak toe aan reparatie? Dan bent u bij Finkenflügel aan het juiste adres. Finkenflügel Dakbedekkingen B.V. heeft al meerdere grote projecten succesvol afgerond, maar ook als als particulier bent u bij ons aan het juiste adres.

Enkele van onze diensten

Dakonderhoud Alphen aan den Rijn

Bij alle daken is het van belang dat er aandacht wordt besteed aan het onderhoud. Wanneer hier niet genoeg aandacht aan wordt besteed wordt de kans op lekkages alleen maar groter. Als Dakdekker in Alphen aan den Rijn zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van alle soorten daken.

Dak repareren Alphen aan den Rijn

Heeft u een beschadigd dak of misschien zelfs een lekkage? Dan is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Hoe langer u wacht met het repareren van het dak, hoe ernstiger de schade aan het dak kan toenemen waarbij het voor kan komen dat het dak moet worden vervangen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak contact