Skip to main content

Dak vervangen

Finkenflügel Dakbedekkingen B.V., gevestigd in Alphen aan den Rijn, is al 45 jaar dé specialist op het gebied van dakbedekking.

Als dakdekker vinden wij het belangrijk om u bij het vervangen van uw dak goed voor te lichten over de verschillende soorten dakbedekking. We kennen alle mogelijke soorten dakbedekkingen van binnen en buiten en weten dan ook precies wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van deze producten.

We bespreken vooraf met u wat uw wensen zijn en bekijken de mogelijkheden voor uw dak. Aan de hand van uw situatie ontvangt u van ons een deskundig advies, zodat u voor uw dak de juiste keuze kunt maken.

De voordelen van Finkenflügel Dakbedekkingen B.V.:

  • We hebben meer dan 45 jaar ervaring in dakbedekkingen.
  • We kennen alle mogelijke soorten dakbedekkingen van binnen en buiten.
  • Wij werken alleen met de beste materialen die beschikken over een KOMO kwaliteitsverklaring.
  • Wij verstrekken 10 jaar garantie op al onze uitgevoerde werken. U ontvangt van ons een certificaat met een duidelijke omschrijving van het geleverde werk.
  • U kunt het onderhoud van uw dak ook aan Finkenflügel Dakbedekkingen B.V. uitbesteden.
  • Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. Belangrijk voor u als klant, omdat er zodoende bij eventuele geschillen of problemen, altijd kan worden teruggevallen op de zekerheden die worden geboden door dit lidmaatschap.

Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om vrijblijvend te bekijken welk soort dakbedekking het beste aan uw wensen voldoet.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak contact