Skip to main content

Dak lekkage

Lekkage aan uw dak kan vele aanleidingen hebben en het achterhalen van de oorzaak van de lekkage kan soms lastig zijn. Als specialist in dakbedekkingen hebben wij ruime ervaring met daklekkage en kunnen wij deze vakkundig voor uw verhelpen.

Om de oorzaak van uw daklekkage te achterhalen kijken we niet alleen op het dak, maar gaan wij verder. Zo bekijken wij o.a. ook de gevels die bij langdurige regen mogelijk kunnen doorslaan. Tevens controleren wij of er geen inwendige condensatie optreedt in het dakbedekkingspakket. Op die manier verhelpen wij niet alleen de huidige lekkage, maar zien we ook of er geen vervolgschades te verwachten zijn.

De voordelen van Finkenflügel Dakbedekkingen B.V.:

  • Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in dakbedekkingen.
  • Wij kennen alle mogelijke soorten dakbedekkingen van binnen en buiten.
  • Wij werken alleen met de beste materialen die beschikken over een KOMO kwaliteitsverklaring.
  • Wij verstrekken 10 jaar garantie op al onze uitgevoerde werken. U ontvangt van ons een certificaat met een duidelijke omschrijving van het geleverde werk.
  • U kunt het onderhoud van uw dak ook aan Finkenflügel Dakbedekkingen B.V. uitbesteden.
  • Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. Belangrijk voor u als klant, omdat er zodoende bij eventuele geschillen of problemen, altijd kan worden teruggevallen op de zekerheden die worden geboden door dit lidmaatschap.

Wij komen graag bij u langs voor om te kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om uw dak lekkage te verhelpen en u een vrijblijvende offerte te doen toekomen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak contact