Diensten

Er is niets zo vervelender dan een lekkend dak. Bij Finkenflügel Dakbedekkingen B.V. komen we altijd zo snel mogelijk langs met een geschikte oplossing.

Wilt u uw dak renoveren, of is er behoefte aan onderhoud? Ook om deze situaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van het verwijderen van bladeren uit de dakgoot t/m het opbouwen van een volledig nieuw dak, wij kijken altijd samen met u naar de meest effectieve en efficiënte oplossing.

Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel meteen 0172 432842 voor het maken van een afspraak.

Enkele van onze diensten

Dak lekkage

Lekkage aan uw dak kan vele aanleidingen hebben en het achterhalen van de oorzaak van de lekkage kan soms lastig zijn. Als specialist in dakbedekkingen hebben wij ruime ervaring met daklekkage en kunnen wij deze vakkundig voor uw verhelpen.
Lees meer

Dak vervangen

Als dakdekker vinden wij het belangrijk om u bij het vervangen van uw dak goed voor te lichten over de verschillende soorten dakbedekking. We kennen alle mogelijke soorten dakbedekkingen van binnen en buiten en weten dan ook precies wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van deze producten.
Lees meer

Onderhoud dak

Door het dak van uw woning periodiek te onderhouden wordt de kans op eventuele schades en vervolgschades aanzienlijk verminderd. Zo verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u dakreparaties. Ook een beginnende lekkage kan tijdig opgespoord en verholpen worden.
Lees meer

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak contact